Professionele website bouwen met WordPress!

Leuk dat je dit blogbericht leest. Ben je ondernemer en wil je aan de slag met het maken van een website voor je bedrijf? Dan kan ik je WordPress zeker aanbevelen. Hoewel de meeste mensen de naam WordPress wel kennen leg ik toch nog graag even uit wat dit precies is en wat je hiermee kunt doen.

Sterk platform om een professionele website, webshop of blog mee te bouwen

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je de mogelijkheid hebt om een professionele blog, website of webwinkel mee te bouwen. Het is een enorm populair CMS dat inmiddels door ruim 30% van alle websites op het internet wordt gebruikt! Je kunt namelijk zonder technische kennis je website gemakkelijk beheren met WordPress.

WordPress is gratis!

Het leuke is dat aan het gebruik van WordPress geen kosten verbonden zitten. Het is een platform dat gratis te downloaden is en ook nog eens volledig mag worden aangepast en verspreid. Er werkt een team van ontwikkelaars om WordPress continu te verbeteren en te beveiligen. Wil je een professionele website maken met WordPress dan zijn er eigenlijk twee mogelijkheden. WordPress.com gebruiken om snel je website mee te maken of WordPress.org om het CMS mee te downloaden en vervolgens gratis te installeren. WordPress.com is namelijk een commerciele partij die WordPress websites aanbiedt tegen een vergoeding. Het is wellicht beter om gebruik te maken van WordPress.org omdat hier geen kosten aan verbonden zijn. Het enige wat je nodig hebt is een domeinnaam met webhosting waar je vervolgens WordPress op kunt installeren.

De meeste webhosting providers (waaronder Hostnet) hebben tegenwoordig opties waarmee je zelf met een druk op de knop WordPress kunt installeren op je hosting omgeving. En als die knop er niet is dan kan de hostingprovider dit wel voor jou doen.

Hulp nodig bij het maken van je WordPress website?

Wil je echt goed van start met een professionele website? Dan kan je ook altijd Markvoort Online inschakelen. Roy is specialist in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van professionele WordPress websites en kan je hier uitstekend bij helpen. Hij bouwt websites van begin tot eind en helpt je ook wanneer je zelf tegen problemen aanloopt. Het geven van trainingen in het gebruik van WordPress behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Dus overweeg je een professionele site te laten maken voor je bedrijf en wil je het eerst graag zelf doen? Dan kan je Markvoort Online ook inschakelen om een kale WordPress versie neer te zetten op je hosting zodat je direct zelf aan de slag kunt. En kom je er vervolgens niet helemaal uit? Dan kan je altijd om hulp vragen.

Professionele websites bouwen met WordPress!

Markvoort Online helpt ondernemers om zich beter te profileren op het internet en om succesvoller te zijn. Dagelijks helpt Roy verschillende ondernemers in de meest uiteenlopende branches om hen te voorzien van een professionele website en met het bereiken en binden van klanten aan hun bedrijf. Met zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en content marketing weet hij nieuwe bezoekers om te zetten in klanten.