Last van negatieve gedachten en stress? Probeer Mindfulness.

Loopt je leven niet op rolletjes? Zit je vast in iets negatiefs? Of voel jij je gewoon futloos en gestrest? Dat is niet onlogisch in deze tijden waarin veel van je verwacht word. Je moet alles tegelijkertijd kunnen en dat kan je even vol houden, maar op een gegeven moment heb jij je grenzen bereikt en merk je dat jij het minder naar je plezier hebt met al die verplichtingen. Je raakt langzaam maar zeker gewoon op. Je staat nu voor een keuze, ga je zo doorleven of is het tijd voor verandering? Doorgaan is geen optie, dus het is tijd voor verandering om bijvoorbeeld een depressie te voorkomen. Mindfulness kan jou hierbij helpen. Een methode die wonderen doet.

Mindfulness heeft een positief effect

Een verandering lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Zo ook mindfulness. Het is een methode met effect. alleen geeft het pas effect als je er zelf in gaat geloven en jij klaar bent voor verandering. Het is een training dat over een periode van 8 weken en 8 contact momenten gaat. Het zorgt ervoor dat jij je bewust word van het moment en dat creëert rust in je hoofd en zorgt voor meer balans. Je zit in een groep met mensen met gelijke problemen. Die problemen kunnen slaaploosheid en stress zijn tot het ergste van een depressie of vormen daarvan. in deze groep leer je ervaren hoe jij iets doet en hoe het anders kan. Voor die verandering moet je dus gemotiveerd genoeg zijn en je huiswerk blijven doen anders veranderd er niet veel hoe goed jij de lessen ook volgt. De verandering begint bij jouzelf.

 Gemotiveerd en klaar voor de verandering?

Het dus erg belangrijk dat je gemotiveerd bent en je open staat voor andere en nieuwe mogelijkheden. Ben je bereid om dat te doen? Dan is mindfulness zeker het proberen waard. Woon je in de buurt van Deventer of omgeving? Neem dan eens vrijblijvend contact op met mindfulness Deventer. Professionele en erkende trainers. Zij helpen jou graag met jouw problemen zodat jij weer met een glimlach door het leven kan gaan zonder problemen.

mindfulness Deventer