Een WordPress website laten maken door Markvoort Online

Wil je een WordPress website laten maken? Misschien heb je al een website voor je bedrijf maar voldoet deze niet meer aan jullie wensen. Of ben je zelf al bezig geweest met WordPress maar merk je dat je het toch liever echt professioneel wilt aanpakken door dit uit te besteden aan een WordPress expert?

De oplossing: een WordPress website laten maken

Markvoort Online is specialist in het maken van professionele en goed doordachte websites. Hiervoor gebruiken zij het populaire platform dat WordPress heeft. Dit is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je de mogelijkheid hebt om op eenvoudige wijze je website online te beheren. Hier is geen technische kennis voor nodig. WordPress is ook zeker geschikt om mee te werken als je nog maar een beginner bent.

Toch kiezen voor bedrijven er voor om niet zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een WordPress website maar besteden ze dit liever uit. En hier geef ik ze groot gelijk in. Hoewel WordPress erg eenvoudig werkt, geldt dit met name voor het beheren van je website. Wanneer je echt een website wilt maken dan is het handig als je hier wat meer ervaring mee hebt. Los van de ontwikkeling van de website zelf, is het noodzakelijk dat je weet hoe een website bezoeker denkt. Want op basis daarvan maak je een website. Daarom kun je beter een WordPress website laten maken door een website bouwer dan dat je er zelf veel tijd en energie in steekt en uiteindelijk dit niet het gewenste resultaat oplevert.

Waarom is WordPress zo populair?

Mensen die een WordPress website laten maken zijn al vaak goed bekend met de voordelen die WordPress te bieden heeft. Maar voor de mensen die nog niet thuis zijn in deze materie leg ik graag een aantal redenen uit waarom WordPress zo populair is.

 • WordPress is gratis te downloaden, te installeren, aan te passen en te verspreiden
 • Een team van ontwikkelaars werkt continu aan de verbetering en beveiliging van WordPress
 • Je kunt tegen relatief lage kosten een WordPress website laten maken
 • WordPress is heel gebruiksvriendelijk, vrijwel iedereen kan hier mee werken
 • Google is gek op WordPress. Het is namelijk een heel zoekmachine vriendelijk CMS
 • Er is zoveel kennis op het internet beschikbaar over WordPress

Enkele feiten over een WordPress website laten maken

 • Wist je dat ruim 33% van alle websites (wereldwijd!) gemaakt is in WordPress
 • Rolling Stones, MTV, The Wallstreet Journal, Mercedes Benz, Katy Perry en tal van andere bekende merken, bedrijven en artiesten een WordPress website hebben laten maken
 • Iedere dag worden er gemiddeld 50.000 WordPress websites gemaakt
 • WordPress is opgericht in 2003
 • Van de 10.000 best bezochte websites ter wereld draaien er 2682 websites op WordPress

Dit zijn zo enkele leuke feiten die je misschien nog niet wist over WordPress!

Lees ook: Rijschool Haarlem met zeer hoog slagingspercentage