Computer reparatie

Computer reparatie

Voor een goede Computer reparatie ga je langs bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Deurne – Antwerpen. Wij repareren al jaren met groot succes Pc, laptops en desktops. Is het scherm van je laptop kapot, werkt de oplaadconnector niet meer of start je Computer niet meer op? Dit zijn allemaal problemen die wij voor je op kunnen lossen. Wist je dat bij regelmatig gebruik het altijd nodig is om 1 keer per 2 jaar je desktop of laptop van binnen schoon te maken. De meeste problemen ontstaan als jou apparaat te warm word, omdat de koeling niet goed meer werkt. Zo kan bijvoorbeeld je hardschijf kapot gaan of schade ontstaan op het moederbord.

Mackbook reparatie

We repareren niet alleen Computers maar voor een Macbook reparatie ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze reparateurs zijn echte Apple experts en weten alles van een Macbook. Het zijn meestal niet de goedkoopste reparaties, maar omdat een Macbook van hoge waarde is is het vaak wel interessant om hem te laten herstellen. Zo verleng je zijn levensduur en kan je er nog jaren gebruik van maken. We komen dagelijks van alles tegen. Van waterschades tot harde schijven die niet meer werken. Schermen die het niet of niet goed meer doen of accu’s die vervagen moeten worden.

Maak simpel je computer reparatie afspraak

Via de website kan je ons een mail sturen met je problemen en wij kunnen dan een afspraak met je inplannen. Natuurlijk is het sneller en makkelijker om met ons te bellen en direct langs te komen. Let wel dat een computer of Macbook reparatie als snel 5 werkdagen in beslag neemt. We moeten analyseren en soms ook de onderdelen bestellen.