Betrouwbaar autobedrijf in Hengelo

Bent u opzoek naar een autobedrijf in Hengelo en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn een erkende Daihatsu dealer en tevens uw specialist voor al uw wensen en behoeften op het gebied van auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions van Daihatsu en tevens gebruikte auto’s van andere verscheidene merken. In het bijzonder betreffen dit veelal auto’s die erg zuinig en compact zijn. Voor merken of auto’s die niet tot ons aanbod horen kunt u ook bij ons terecht; door de jaren heen hebben wij bijzonder goede relaties opgebouwd met andere autodealers in de omgeving, zodat wij u alsnog verder kunnen helpen.

Als erkend autobedrijf in Hengelo hebben wij veel zuinige en compacte auto’s in assortiment. Denk hierbij aan merken zoals Suzuki, Fiat en Nissan. Een autobedrijf in Hengelo nodig voor onderhoud aan uw auto? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten en vinden het dan ook uitermate belangrijk deze te waarborgen. Betrouwbaarheid en transparantie zijn kernwoorden die hoog in het vaandel staan.

Als u een autobedrijf in Hengelo zoekt kunt u via onze website een afspraak maken voor onderhoud en andere reparatieklussen aan uw auto. Gebruik hiervoor het afspraakformulier of neem telefonisch contact met ons op, zodat we u meteen van dienst kunnen zijn!

autobedrijf in Hengelo

Lees ook: Professionele website bouwen met WordPress!